Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πατέρας με δίδυμα... κατά παραγγελία ... : Οπως και η λίστα των ερωτικών περιπετειών του | reuters/sergio perez.

Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ - Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πατέρας με δίδυμα... κατά παραγγελία ... : Οπως και η λίστα των ερωτικών περιπετειών του | reuters/sergio perez.. Στο πρώτο του παιχνίδι με τους μικρούς. Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της 2χρονης κόρης του. Οπως και η λίστα των ερωτικών περιπετειών του | reuters/sergio perez. Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται. Ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του:

Εστω και αν διαμαρτυρήθηκε, ο κριστιάνο τζούνιορ έπεσε και πήρε…. Στο πρώτο του παιχνίδι με τους μικρούς. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Είναι γνωστό ότι ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο είναι μεγάλος θαυμαστής του λιονέλ μέσι. Την ίδια ώρα, φαίνεται ότι η προοπτική της μεταγραφής του κριστιάνο ρονάλντο στην γιουβέντους, κάθε ημέρα που περνάει, κερδίζει ολοένα.

Το πορτρέτο του Κριστιάνο Ρονάλντο
Το πορτρέτο του Κριστιάνο Ρονάλντο from www.makthes.gr
Έμοιαζαν που έμοιαζαν, τώρα που ο ρονάλντο τζούνιορ έκοψε τα μαλλιά του στο στιλ που τα είχε κουρέψει ο μπαμπάς του είναι ίδιοι. Ο ρονάλντο έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά, τον 8χρονο κριστιάνο τζούνιορ και τα δίδυμα ματέο και εύα, που γεννήθηκαν το περασμένο έτος. Contact κριστιανο ροναλντο on messenger. Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται. Μεταγραφή του κριστιάνο ρονάλντο στην γιουβέντους. Ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του: Ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο είναι επτά ετών και μπαίνει όλο και πιο ενεργά στον κόσμο των social media, καθώς μετά τον πρώτο λογαριασμό (cr7 junior), δημιούργησε και δεύτερο. Ο κριστιάνο ρονάλντο έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και δήλωσε:

Ενδεικτική η φωτογραφία που ανέβασε ο κριστιάνο

«φωτιές» άναψε με την παρουσία της η σύντροφος του κριστιάνο ρονάλντο, τζορτζίνα ροντρίγκες προς το παρόν η μαμά έχει δει από τον γιο της τέσσερα εγγόνια, τον κριστιάνο τζούνιορ 10 ετών, τα. Ο ρονάλντο έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά, τον 8χρονο κριστιάνο τζούνιορ και τα δίδυμα ματέο και εύα, που γεννήθηκαν το περασμένο έτος. Ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο είναι επτά ετών και μπαίνει όλο και πιο ενεργά στον κόσμο των social media, καθώς μετά τον πρώτο λογαριασμό (cr7 junior), δημιούργησε και δεύτερο. Ενδεικτική η φωτογραφία που ανέβασε ο κριστιάνο See more of κριστιανο ροναλντο on facebook. Είναι γνωστό ότι ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο είναι μεγάλος θαυμαστής του λιονέλ μέσι. Έμοιαζαν που έμοιαζαν, τώρα που ο ρονάλντο τζούνιορ έκοψε τα μαλλιά του στο στιλ που τα είχε κουρέψει ο μπαμπάς του είναι ίδιοι. Ο κριστιάνο ρονάλντο βρέθηκε στο γήπεδο που έπαιζε ο γιος του, ρονάλντο τζούνιορ και τον είδε να σκοράρει με το. Ο κριστιάνο ρονάλντο αποφάσισε να μυήσει το γιο του στα μυστικά των χτυπημάτων πέναλτι. Ο ρονάλντο, που έχει ετήσιο εισόδημα 70 εκατομμύρια ευρώ και κατέκτησε τρεις φορές την «χρυσή μπάλα», δεν διστάζει να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, όταν ανακαλεί στην μνήμη του. Ο πολύς κριστιάνο ρονάλντο σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο. Ο κριστιάνο ρονάλντο έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και δήλωσε: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της 2χρονης κόρης του.

Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην έχει βρει ακόμη τον στόχο στη serie a και να αγνοεί τη χαρά του γκολ μέχρι στιγμής, ο γιος του όμως αποδεικνύεται… κανόνι! Ο γιος του σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης, κριστιάνο ρονάλντο, ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram με το είδωλό του, το οποίο όμως δεν είναι ο. Ο κριστιάνο ρονάλντο βρέθηκε στο γήπεδο που έπαιζε ο γιος του, ρονάλντο τζούνιορ και τον είδε να σκοράρει με το. Ο πίρλο άφησε στον πάγκο τον ρονάλντο στον… τελικό του champions league! Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται.

Το πορτρέτο του Κριστιάνο Ρονάλντο
Το πορτρέτο του Κριστιάνο Ρονάλντο from www.makthes.gr
Ο γιος του έγινε 9 ετών! Ο κριστιάνο ρονάλντο βρέθηκε στο γήπεδο που έπαιζε ο γιος του, ρονάλντο τζούνιορ και τον είδε να σκοράρει με το. Ο ρονάλντο έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά, τον 8χρονο κριστιάνο τζούνιορ και τα δίδυμα ματέο και εύα, που γεννήθηκαν το περασμένο έτος. Ανέμελες στιγμές για τον κριστιάνο ρονάλντο, τη σύντροφό του, τζορτζίνα και τον πρωτότοκο γιο του που κάνουν καραόκε την ώρα που είναι στο αυτοκίνητο. Είδωλο του ρονάλντο τζούνιορ ο μέσι! Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της 2χρονης κόρης του. Contact κριστιανο ροναλντο on messenger. Ο κριστιάνο τζούνιορ μάλλον έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του αν κρίνουμε από τις ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, τουλάχιστον στην ηλικία που βρίσκεται.

Ο ρονάλντο τζούνιορ ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του:

kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Τη στιγμή μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής. Οπως και η λίστα των ερωτικών περιπετειών του | reuters/sergio perez. Ο αρχηγός της εθνικής πορτογαλίας, κριστιάνο ρονάλντο, θα γίνει αύριο, στην αναμέτρηση με την ουγγαρία στη βουδαπέστη, ο πρώτος παίκτης που θα συμμετάσχει σε πέντε τελικές φάσεις. Ο κριστιάνο ρονάλντο αποφάσισε να μυήσει το γιο του στα μυστικά των χτυπημάτων πέναλτι. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Μεταγραφή του κριστιάνο ρονάλντο στην γιουβέντους. Ο κριστιάνο ρονάλντο έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και δήλωσε: Και τα τρία αυτά παιδιά ήρθαν στον κόσμο μέσω. Αυτό, όμως, φαίνεται ότι δεν αρέσει καθόλου στη γιαγιά του. Ο γιος του έγινε 9 ετών! Ο κριστιάνο ρονάλντο βρέθηκε στο γήπεδο που έπαιζε ο γιος του, ρονάλντο τζούνιορ και τον είδε να σκοράρει με το. Κριστιάνο ρονάλντο, ο μοναδικός που βγήκε πρώτος σκόρερ σε τρία πρωταθλήματα.

Ενδεικτική η φωτογραφία που ανέβασε ο κριστιάνο Μεταγραφή του κριστιάνο ρονάλντο στην γιουβέντους. Ο κριστιάνο ρονάλντο ανεβάζει, γεμάτος περηφάνια, αρκετές φορές στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιντεάκια με τα κατορθώματα του κριστιάνο τζούνιορ. Ο πολύς κριστιάνο ρονάλντο σε ένα χαρακτηριστικό στιγμιότυπο. Ο κριστιάνο ρονάλντο αποφάσισε να μυήσει το γιο του στα μυστικά των χτυπημάτων πέναλτι.

«Νεκρή» η μητέρα του παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο ...
«Νεκρή» η μητέρα του παιδιού του Κριστιάνο Ρονάλντο ... from gos.bbend.net
Ο γιος του έγινε 9 ετών! Ντεμπούτο στα social media αποφάσισε να κάνει ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο και η προσωπική του σελίδα στο instagram έκανε «πάταγο». See more of κριστιανο ροναλντο on facebook. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Ο ρονάλντο, που έχει ετήσιο εισόδημα 70 εκατομμύρια ευρώ και κατέκτησε τρεις φορές την «χρυσή μπάλα», δεν διστάζει να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, όταν ανακαλεί στην μνήμη του. Έμοιαζαν που έμοιαζαν, τώρα που ο ρονάλντο τζούνιορ έκοψε τα μαλλιά του στο στιλ που τα είχε κουρέψει ο μπαμπάς του είναι ίδιοι. Τη στιγμή μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής. Σκόραρε επτά γκολ σε ένα ημίχρονο κριστιάνο ρονάλντο ο «βασιλιάς» του instagram!(vid).

Και τα τρία αυτά παιδιά ήρθαν στον κόσμο μέσω.

Ο αρχηγός της εθνικής πορτογαλίας, κριστιάνο ρονάλντο, θα γίνει αύριο, στην αναμέτρηση με την ουγγαρία στη βουδαπέστη, ο πρώτος παίκτης που θα συμμετάσχει σε πέντε τελικές φάσεις. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ, παρότι 7 ετών ακόμα, έχει εντυπωσιακή εξέλιξη και μάλιστα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε σχέση με τους συνομήλικούς του. kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Τη στιγμή μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής. .ο κριστιάνο ρονάλντο πλέι σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε πατέρας διδύμων με παρένθετη με τα δυο μωράκια αγκαλιά (έχει ένα ακόμα παιδί, τον 7χρονο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ). Είναι γνωστό ότι ο γιος του κριστιάνο ρονάλντο είναι μεγάλος θαυμαστής του λιονέλ μέσι. Ο κριστιάνο ρονάλντο αποφάσισε να μυήσει το γιο του στα μυστικά των χτυπημάτων πέναλτι. Ο κριστιάνο ρονάλντο ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Ο κριστιάνο ρονάλντο ανεβάζει, γεμάτος περηφάνια, αρκετές φορές στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βιντεάκια με τα κατορθώματα του κριστιάνο τζούνιορ. Ο ρονάλντο, που έχει ετήσιο εισόδημα 70 εκατομμύρια ευρώ και κατέκτησε τρεις φορές την «χρυσή μπάλα», δεν διστάζει να ξεσπάσει σε κλάματα, μπροστά στις κάμερες, όταν ανακαλεί στην μνήμη του. Ο κριστιάνο ρονάλντο αποφάσισε να μυήσει το γιο του στα μυστικά των χτυπημάτων πέναλτι. Μεταγραφή του κριστιάνο ρονάλντο στην γιουβέντους. Ο κριστιάνο ρονάλντο τζούνιορ, παρότι 7 ετών ακόμα, έχει εντυπωσιακή εξέλιξη και μάλιστα ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα σε σχέση με τους συνομήλικούς του.

«κάποιοι θέλουν να προβάλουν ο 33χρονος ποδοσφαιριστής είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, του 8χρονου κριστιάνο τζούνιορ, που κριστιάνο ρονάλντο. Στυλ το δικό του, ανεβάζοντας μάλιστα σχετικό βίντεο στο λογαριασμό του στο.