Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργία Υγειονομικών : Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις και οι ... / Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.

Απεργία Υγειονομικών : Απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Σε εξέλιξη οι συγκεντρώσεις και οι ... / Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων.. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro. Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου.

Η μεγάλη απεργία της υγείας - Με προσωπικό ασφαλείας ...
Η μεγάλη απεργία της υγείας - Με προσωπικό ασφαλείας ... from onmed.bbend.net
Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Αναβλήθηκε λόγω καιρού, για την επόμενη τρίτη 23 φεβρουαρίου, στις 10.00. Η πρώτη απεργία στον τότε υπό οθωμανική διοίκηση ελλαδικό χώρο, έλαβε χώρα την πρωτομαγιά του 1888 στην πόλη της δράμας, από τους καπνεργάτες με κύριο αίτημα τις δέκα ώρες εργασίας, καθώς. Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου. Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα!

Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ.

Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Πώς θα κινηθούν την τετάρτη τα μμμ. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου. Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! Παρέμβαση της ποεδην για την ένταξη των υγειονομικών στα βαε και την συνέχιση χορήγησης του επιδόματος ανθυγιεινής.

Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην.

Αναβάλλεται η αυριανή κινητοποίηση γιατρών και ...
Αναβάλλεται η αυριανή κινητοποίηση γιατρών και ... from cdn1.img.sputniknews.gr
Τα… κλικ από την προπόνηση του δικεφάλου (pics). Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! Τα αιτήματα της αυριανής 24ώρης πανελλαδικής απεργίας των υγειονομικών, όπως τα διατυπώνει η η ένωση γιατρών εσυ χανίων είναι .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της.

Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου.

Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. Συγκέντρωση στην πύλη του νοσοκομείου καρδίτσας, στo πλαίσιo της απεργίας των υγειονομικών πραγματοποιήθηκε το πρωί της τετάρτης (27/11), με την συμμετοχή εκπροσώπων και άλλων φορέων. Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην. Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου. Αθηνα, 18 ιουλη διαδηλωνουμε εναντια στα 17 μαη: .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους καλούντες σε απεργία να μην παρεμποδίσουν με οποιονδήποτε τρόπο την κρίσιμη αυτή. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι η ψήφιση του. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία ανακοίνωσε η ομοσπονδία ενώσεων νοσοκομειακών γιατρών ελλάδος (οενγε) στις 24 σεπτεμβρίου με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο. Πανελλαδική απεργία υγειονομικών την τρίτη 23 φεβρουαρίου.

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη γενική απεργία στις 26 Νοεμβρίου - Τα ...
ΑΔΕΔΥ: 24ωρη γενική απεργία στις 26 Νοεμβρίου - Τα ... from www.economistas.gr
Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου. Συμπαραστεκόμαστε στους αγώνες των υγειονομικών, δεν αρκούν τα χειροκροτήματα και οι έπαινοι. Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Απεργία έχουν εξαγγείλει και τα ναυτεργατικά σωματεία αντιδρώντας στο νέο εργασιακό ωστόσο η απεργία κρίθηκε παράνομη από το μονομελές πρωτοδικείο πειραιά σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. Ο χαιρετισμός του χρίστου αργύρη, γιατρού στο γνα γεννηματάς, εκ μέρους του συντονιστικού νοσοκομείων και της ανταρσυα. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός!

Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην.

Απεργια υγειονομικων 23/02/2021 #covid_19gr #οενγε #απεργια #lockdown pic.twitter.com/hhy7r0q7gh. .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. Με αφορμή την 24ωρη πανελλαδική απεργία των υγειονομικών στις 8 ιούνη, μέλη των δσ των συλλόγων μας είχαν συνάντηση με το προσωπικό του κέντρου υγείας βάμου. Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! Η απεργία είναι όπλο στα χέρια μας, αν έχει απεργούς, αν έχει τη μαζική στήριξη όλων των 3.ένταξη των υγειονομικών στα βαε! Στεκόμαστε στο πλάι των υγειονομικών που σήμερα απεργούν για να μη γίνει καμιά απόλυση, για να μονιμοποιηθούν όλοι οι συμβασιούχοι, για προσλήψεις όλου του αναγκαίου προσωπικού. Μέχρι τη λήξη του ωραρίου, καθώς και 24ωρη απεργία την παρασκευή 10 ιουνίου και. «το δικαίωμα στην απεργία είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! .(ποεδην), προανήγγειλε 24ωρη πανελλαδική απεργία και συγκέντρωση στην αθήνα στις 15 στα βαε, που είναι ένα χρόνιο αίτημα των υγειονομικών, μία εξέλιξη που όπως ανέφερε ο πρόεδρος της. The post 24ωρη απεργία υγειονομικών για στήριξη των νοσοκομείων appeared first on fimotro. Με στάσεις εργασίας συμμετέχουν στην αυριανή 24ωρη απεργία της αδεδυ και του εκα οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς προκειμένου… Οι υγειονομικοί των νοσοκομείων και των κ.υ που βρισκόμαστε καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στην.

Κοκκινη πρωτομαγια με την εργατια μπροστα! απεργία. Απεργία και συγκέντρωση έξω από τα νοσοκομεία παίδων στις 10 οκτωβρίου.